Helgen

I fredags jobbade jag och sen for jag hem å ät middag å myste med mina pojkar innan vi for in till stan & mötte upp Elin, vi åkte å kollade på hennes innebandymatch, hon ha varit dålig så hon spelade inte... Kan säga att de va mitt livs första innebandymatch, men de va faktiskt helt ok, jag älskad ju hockey, å de va NÄSTAN som de fast ändå inte 😅 sen for vi hem hit å glodde på tv innan sängen kallade!

Lördags jobbade jag 10-17 sen hämtade jag upp pojkarna innan vi åkte hem å snabb städade tills vårt besök Kom. De va nämligen Madde & Tony som kom förbi å surrade lite på kvällskvisten, alltid trevligt med främmande! När dom for hem runt 22 så gjorde jag å grabbarna oss färdig för sängen, var så sjukt trött!!

Idag jobbade jag 12-16, så de fick bli en lång å skön sovmorgon innan de va dax att släppa av grabbarna på sina ställen å jag begav mig till jobbet. Sen när jag slutade så hämta jag upp dom å åkte hem å gjorde middag, eller snarare värmde, pappsen va så snäll å fixade middagen ☺️ har plöjt igenom några avsnitt av prison break, så nu är Jah äntligen på säsong 2, just Love IT!! Måste ta tag å se klart 2 sista avsnitten på SoA också!!

Nä nu ska jag ta kvälls kissen med pojkarna, sen är de hopp i säng, imorgon är de verkligen en hel dag på schemat, först jobbar jag 07-13 sen är de även inventering, så de blir jobb till sena kvälla!😤 usch va ja gruvar mig, inte alls pepp för nå sånt! Men de brukar flyta på jävligt bra när man väl sätter igång, å jag har ju proffs till hjälp 😉

Puss & godnatt 😴👋


//S
Allmänt | | Kommentera |
Upp